Fenykl
Své kořeny má ve Středomoří, a dnes se těší oblibě díky své výjimečné chuti a všestrannosti při přípravě jídel.
Fenykl je velmi oblíbený při přípravě francouzských a italských pokrmů. Fenykl lze využít k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček a salátů. Je skvělým pomocníkem při konzervaci zeleniny.
Výživové údaje na 100 gramů:
Energetická hodnota (kJ) | 1289 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 314 | kcal |
Tuky celkové | 16.1 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.80 | g |
Sacharidy využitelné | 0 | g |
z toho cukry celkové | 0 | g |
Bílkoviny celkové | 16.7 | g |
Sůl | 0.36 | g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 30 g |
Obsahuje: | Fenykl plod - celý |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář