Jalovec celý
Jalovec je známý svou aromatickou a jehličnatou vůní. Často se využívá při kořenění a přípravě různých pokrmů.
Jalovec celý je unikátní koření, které dodává pokrmům specifickou a charakteristickou chuť.
Jeho chuť je hřejivá, aromatická a může mít lehkou kořeněnou hořkost. Používá se při vaření masa, zejména v pikantních pokrmech a marinádách. Oblíbený je taky při přípravě některých druhů masa, jako je zvěřina nebo vepřové.
Výživové údaje na 100 gramů:
Energetická hodnota (kJ) | 1447 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 346 | kcal |
Tuky celkové | 10,31 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 | g |
Sacharidy využitelné | 58,5 | g |
z toho cukry celkové | 0 | g |
Bílkoviny celkové | 4,18 | g |
Sůl | 0 | g |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Dančí s brusinkovou omáčkou
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 30 g, 100 g |
Obsahuje: | jalovec plod |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.