Kmín celý
Kmín celý představuje důležité koření s univerzálním využitím. Jeho chuť a vůně přispívají k bohatosti mnoha pokrmů a jeho využití je rozmanité.
Kmín je známý svou charakteristickou aromatickou chutí a je oblíbený v kuchyních po celém světě.
Kmín může být přidáván do jídel na začátku vaření nebo smažení na oleji, což pomáhá uvolnit jeho aromatické látky a prohloubit chuť pokrmu.Chuť kmínu je hluboká, kořeněná a mírně hřejivá. Využívá se především při přípravě masa, omáček, polévek, marinád, pečiva a kořeněných nápojů.
Výživové údaje na 100 gramů:
Energetická hodnota (kJ) | 1360 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 328 | kcal |
Tuky celkové | 13,7 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 | g |
Sacharidy využitelné | 19,5 | g |
z toho cukry celkové | 0 | g |
Bílkoviny celkové | 12,6 | g |
Sůl | 0 | g |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Zapečený květák v sýrové omáčce, Silvestrovská netradiční kyselica
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 30 g, 100 g |
Obsahuje: | kmín celý |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.