Majoránka
Majoránka je výborným doplňkem pro mnoho receptů a snadno se kombinuje s různými druhy potravin, což ji činí oblíbeným kořením v kuchyních po celém světě.
Majoránka přidává do jídel jemnou a vyváženou bylinkovou chuť.
Majoránka je oblíbená v kuchyních různých kultur, zejména ve středoevropské kuchyni. Používá se k dochucení masa, polévek, omáček, těstovin, bramborových pokrmů a zeleninových směsí.
Výživové údaje na 100 gramů:
Energetická hodnota (kJ) | 1090 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 263 | kcal |
Tuky celkové | 5,6 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 | g |
Sacharidy využitelné | 18,6 | g |
z toho cukry celkové | 0 | g |
Bílkoviny celkové | 14,3 | g |
Sůl | 0,1 | g |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Cuketová slaná buchta, Velikonoční sekaná plněná vejcem, Hlívový guláš
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 20 g, 35 g, 400 g |
Obsahuje: | majoránka nať drhnutá |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.