Nové koření celé
Tyto malé hnědé bobule mají vynikající chuť a aroma, které přidávají do jídel zcela unikátní nádech
Přidání nového koření do jídel přináší do kuchyně exotickou a originální chuť.
Nové koření je často využíváno v kuchyních karibských a středoafrických zemí. Je vhodné pro přípravu dezertů, marinád, nápojů a kořenících směsí.
Výživové údaje na 100 gramů:
Energetická hodnota (kJ) | 1430 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 341 | kcal |
Tuky celkové | 7 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 | g |
Sacharidy využitelné | 53,2 | g |
z toho cukry celkové | 0 | g |
Bílkoviny celkové | 5,6 | g |
Sůl | 0,2 | g |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Hovězí kostky v celerovo - hořčičné omáčce, Rajská omáčka z kořenové zeleniny s hovězím masem, Dančí s brusinkovou omáčkou, Silvestrovská netradiční kyselice
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 30 g |
Obsahuje: | plod pimentovníku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.