
Losos a chřestem a holandskou omáčkou
Losos s chřestem a holandskou omáčkou Rychlý, svěží a snadný recept vonící jarem. Šťavnatý losos v citronovém kabátku, který je d...
Losos s chřestem a holandskou omáčkou Rychlý, svěží a snadný recept vonící jarem. Šťavnatý losos v citronovém kabátku, který je d...
Guacamole, V překladu guacamole znamená avokádová salsa. Vychutnat si ho můžete jako pomazánku nebo součást dalších jídel. Jako...
Polévka z červené čočky Už jste objevili kouzlo červené čočky? Patří mezi nejlépe stravitelné luštěniny. Obsahuje hodně rostlinné...
Celer nemusíme používat pouze do svíčkové či vývaru. Skvěle se hodí i k červenému masu. V kombinaci s fermentovaným kořením Lussk ...
Květákovo-quinoové placičky pokud ještě neznáte quinou, tak určitě je čas to napravit. Můžete ji najít taky pod názvem merlík čil...
Fazolové lusky na smetaně, k zeleným fazolkám se jednoznačně hodí slanina. Slaninu nemám, za to mám úžasné špekové koře...
Silvestrovká netradiční kyselica, Polévka je grunt. A proto pro vás máme připravenou vydatnou kyselicu, která vás nastart...
Kuře na paprice, je pokrm, který pochází z Maďarska, tam je známý pod názvem „paprikás csirke“. Stal se oblíbeným jí...