
Svatomartinská husa
Pečená husí stehna se zelím a lokšemi. Svátek svatého Martina, jedenáctý listopad. Můžeme si jej spojit s příchodem prvního sněhu...
Pečená husí stehna se zelím a lokšemi. Svátek svatého Martina, jedenáctý listopad. Můžeme si jej spojit s příchodem prvního sněhu...
Medové kuřecí paličky, dokonale opečené kuřecí stehýnka ve sladko-pálivé omáčce obzvláštní jinak všední pokrm. Jemné maso, skvělá...
Snadná a rychlá pochoutka, která nikdy neomrzí. Z vařeného masa ještě navíc můžete udělat polévku a věřím, že vaše drahé polovičky...
Lehký cizrnový salát se zeleninou je skvělá volba do letních dnů. V kombinaci s pečenou rybou a kořením Lussk nešlápnete vedle! ...
Pokud milujete svíčkovou, tak si zamilujete i tuhle omáčku a rozhodně stojí za vyzkoušení. Podávat můžeme klasicky s knedlíkem&nbs...
Původní recept z Francie má u nás velkou oblibu. Vždyť se není čemu divit, cibule je královnou v kuchyni. Pojďte si ji s námi přip...