Grilovaný hermelín se salátem
Grilovaný hermelín se salátem
Zejména v letním období jsou saláty velmi oblíbené. Nejenže jsou rychlé na přípravu, ale také osvěžující a plné vitamínů. My jsme si pro vás připravili lehký salátek s hroznovým vínem a grilovaným hermelínem.
Na 2 porce potřebujeme:
2 hermelíny
olivový olej Lussk
špekové koření s pomerančem Lussk
1/2 ledového salátu
10 cherry rajčátek
10 kuliček hroznového vína
salátové koření Lussk
Alobal pokapeme olivovým olejem a posypeme špekovým kořením s pomerančem. Můžete použít jakékoliv grilovací koření, které máme v nabídce. Skvěle se hodí i koření na sýry. Vložíme hermelín a znovu zakápneme olejem a posypeme kořením. Zabalíme a grilujeme cca 15 min. Na salát si omyjeme ingredience. Ledový salát nakrájíme nebo natrháme a vložíme do mísy. Přidáme přepůlená rajčátka s hroznovým vínem. Zakápneme olivovým olejem Lussk, lehce posypeme salátovým kořením a promícháme. Můžeme podávat s opečeným pečivem.