
Polévka z pečené dýně
Polévka z pečené dýně, Že jste ještě nezkoušeli krémové polévky připravit z pečené zeleniny? Je čas to napravit! Díky p...
Polévka z pečené dýně, Že jste ještě nezkoušeli krémové polévky připravit z pečené zeleniny? Je čas to napravit! Díky p...
Boloňská omáčka s mletým masem je naprostá klasika italské kuchyně. Pokud chcete změnu, maso nechejte v celku. Tak jako ...
Mám ráda, když se omáčky můžou dělat na zeleninovém základě. Čímž pozvedneme nutriční hodnoty pokrmu a navíc schováme ze...
Zapečený květák v sýrové omáčce, Ačkoliv je tohle jídlo vegetariánské, i tak zasytí díky vysokému obsahu vlákniny květáku na delš...
Špagety s krevetami a řapíkatým celerem, Dokonale uvařené špagety ,,al dente" čili na skus s mořskými plody. Jistě Vám ...
Paštika z kuřecích jater, Paštika může být docela kontroverzní téma. Znám spoustu lidí, kteří paštiku nemají rádi, nebo...
Pórkovo-vajíčkový salát, Přicházím se salátem, do kterého můžete využít zbylá vajíčka z velikonočních svátků. Je svěží,...
Velikonoční sekaná plněná vejcem, Z historie lze dohledat, že sekaná se v českých zemích připravovala již od středověku...