Zabijačkové koření
Specifická směs koření, která se používá při přípravě pokrmů spojených se zabijačkou, což je tradice v některých regionech, při které se zpracovává vepřové maso.
Při přípravě masa na zabijačku použijte tuto směs koření podle své chuti.
Tato směs zabijačkového koření přináší do masových pokrmů výraznou a aromatickou chuť, která je charakteristická pro tento typ koření.Tato směs se skvěle hodí při přípravě klobás, jelit, škvarků a dalších specialit spojených s masovým zpracováním.
Výživové údaje na 100 gramů:
Energetická hodnota (kJ) | 1279 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 307 | kcal |
Tuky celkové | 14 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,09 | g |
Sacharidy využitelné | 30,1 | g |
z toho cukry celkové | 1,4 | g |
Bílkoviny celkové | 9 | g |
Sůl | 24,3 | g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kořenicí směsi |
---|---|
Hmotnost: | 50 g, 300 g, 600 g |
Obsahuje: | Sůl max. 35%, majoránka, česnek, kmín, olej slunečnicový, zázvor, nové koření, pepř černý |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.