Paprika pálivá
Paprika pálivá přidává do jídel dynamiku a intenzitu chuti a je oblíbená mezi těmi, kteří mají rádi pikantní pokrmy.
Paprika pálivá má charakteristickou pikantní chuť a aroma, které může být kombinováno s lehkými ovocnými nebo kořeněnými tóny.
Paprika pálivá se používá na přípravu pikantních jídel a omáček. Je součástí mnoha kuchyní po celém světě, zejména v asijské, mexické a indické. Velké oblibě se však těší i v našich tradičních českých pokrmech.
Výživové údaje na 100 gramů:
Energetická hodnota (kJ) | 1212 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 289 | kcal |
Tuky celkové | 13,8 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,3 | g |
Sacharidy využitelné | 54,5 | g |
z toho cukry celkové | 10,3 | g |
Bílkoviny celkové | 13,7 | g |
Sůl | 0,02 | g |
Recepty, ve kterých se vyskytuje tento produkt: Tvarůžkový ďábelský tatarák
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 30 g, 100 g |
Obsahuje: | paprika červená pálivá |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.