Pepř růžový celý
Pepř růžový má mírně sladší a ovocnější chuť ve srovnání s černým pepřem. Jeho aroma je svěží a pikantní.
5,0
4 hodnocení
Oproti běžnému černému nebo bílému pepři má pepř růžový odlišnou chuť a vůni.
Pepř růžový se často používá k dochucení různých pokrmů, zejména těch, kde je vhodné přidat jemnou a pikantní chuť. Je populární v gastronomické kuchyni. Používá se v receptech, jako jsou tatarské bifteky, delikátní rybí pokrmy nebo saláty.
Výživové údaje na 100 gramů:
Energetická hodnota (kJ) | 418 | kJ |
Energetická hodnota (kcal) | 100 | kcal |
Tuky celkové | 10,6 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 | g |
Sacharidy využitelné | 40 | g |
z toho cukry celkové | 17 | g |
Bílkoviny celkové | 6,1 | g |
Sůl | 0,05 | g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 30 g, 100 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
5,0
4 hodnocení
5
4
3
2
1
Přidat komentář
Lenka
Velmi kvalitní a dobré koření . Doporučuji
Odpovědět
Odpovědět